Praktijk De Levende Matrix, mijn keus voor de praktijknaam en behandelmogelijkheden.

In mijn praktijkruimte voelen mijn cliënten zich direct welkom. Er is een rustige en stressvrije sfeer te ervaren waar de energie in balans is. Er ademt een fijne sfeer van behaaglijkheid en veiligheid waardoor het gemakkelijk ontspannen is. Ik vind het belangrijk dat de energie er goed stroomt, wat tevens 'n goede werksfeer voor mijzelf bevordert om er dagelijks met veel plezier te kunnen werken.

Praktijknaam
Een Matrix, een onzichtbaar web, raster van energielijnen en -punten bevindt zich in en om ons lichaam èn dat van onze Moeder Aarde. De energielijnen ìn de aarde worden leylijnen genoemd, die òm de aarde: axiatonale lijnen. De energiebanen ìn ons lichaam zijn de meridianen met de energiepunten (acupunctuurpunten), die in verbinding staan met het veld òm ons lichaam: de aura. De Matrix van het aardelichaam en ons lichaam hebben een onderlinge communicatie. Aangezien alles in feite in éénheid is, beïnvloeden zij elkaar en bepalen zo tevens ons welzijn en onze gezondheid. Eigenlijk toont dit al aan dat die Matrix een levend "iets" is. Het energetisch werk dat ik doe werkt direct in op die Matrix.

Je kunt bij mij verder nog terecht voor de Thèta-Methode en Jin Shin Jyutsu.

De behandelvormen die ik je kan aanbieden spreken mij bijzonder aan. De reden hiervoor is dat het géén lange trajecten van therapie worden. Het gaat om intense, directe en eenvoudige vormen, waardoor jij geïnspireerd wordt je zelf te gaan -(h)er-kennen, zélf te gaan leven, in onvoorwaardelijke Liefde voor je Zelf.

Het bewustzijn van de planeet Aarde en ons mensen ondergaat al sinds jaren een groot transformatieproces, een evolutionaire ontwikkeling naar een hoger bewustzijnsniveau. Het resultaat hiervan is onder andere dat de mensheid ‘ontwaakt’ uit het oude beperkte bewustzijn van het Zelf. Het gevolg hiervan is, dat wij nu in het midden zijn van een innerlijk mentaal en emotioneel opruimingsproces van grote proporties. De therapieën, behandelvormen die ik geef, bieden je ten 1e de mogelijkheid om de fysieke en andere verschijnselen die met dit proces gepaard gaan, gemakkelijker te verwerken. Ten 2e helpen ze je snel verder met de ontplooiing van jouw volledig potentieel!                                          


Copyright © 2015. All Rights Reserved.