In Liefde en Licht-Mijn missie en visie

Graag stel ik me aan je voor, opdat je een beeld krijgt van wat ik doe en wat mij bezielt. Mijn naam is Margaret Markus. Ik ben getrouwd, heb twee fantastisch fijne zoons en schoondochters en 2 vrolijke, hartverwarmende kleinkindjes met wie ik allemaal zeer gelukkig ben. Ik woon in Alphen aan den Rijn, waar ik ook mijn praktijk aan huis heb.

Na jaren gewerkt te hebben als -hoofd-verpleegkundige, merkte ik meer en meer dat er iets wezenlijks ontbreekt in de traditionele geneeskundige benadering van de mens, nl. om deze Holistisch te zien, als één geheel van Lichaam & Geest. Mijn hele leven weet ik, ben ik me bewust, dat er een onnoembare kracht is, ook in ons, die alles; de mens, dieren en planten, het hele universum bezielt.

In 2002 ben ik gestopt met mijn "carrière" als verpleegkundige en heb de TIJD genomen. Veel heb ik toen geleerd; eerst niet in de vorm van opleidingen met bijbehorende diploma's, maar door te durven kijken naar wat achter de diepe impact lag van gebeurtenissen in mijn leven. Ik realiseerde me toen ook, dat hoe meer ik mezelf toestond te 'zijn wie ik ben', het hele proces des te makkelijker stroomde. Ik ben me verder gaan verdiepen in wat er allemaal schuil gaat achter het beeld van de mens en wat er op het eerste gezicht aanwezig is op de wereld. Van -spirituele- psychologie tot ayurveda en van mindfulness tot yoga en alles daar tussenin. Alles wat ik van jongs af aan al zo voelde, werd herkenbaar en viel op zijn plaats. Nu geniet ik van alles wat mij in staat stelt te "creëren", dat ik mijn uniekheid kan en mag uitdragen door simpel te ZIJN wie ik ben en te doen en blijven leren wat mij vreugde brengt.

Omdat "Loslaten, Balans en Heelheid" in mijn eigen leven een grote rol spelen, vormen ze tevens de basis voor mijn werkwijze. Ik volg mijn gevoel en door mijn innige verbinding met het Universum en Moeder Aarde, weet ik mij gedragen en geleid in het werk dat ik doe. Dagelijks doet het mij veel plezier en goed, te beseffen wat een bevrijding en inzichten mensen kunnen ervaren en dit inspireert mij enorm. Het is dan ook mijn intentie, voor jou die plek te creëren om je veilig genoeg te kunnen voelen je zelf te helen.

Hartelijk dank voor je interesse. Wil je meer weten over mijn praktijk of de behandelingen, of wil je graag een afspraak maken, aarzel dan niet contact met mij op te nemen, telefonisch of via de mail. In Liefde en Licht, ik sta je graag te woord. Espavo!

 


Copyright © 2015. All Rights Reserved.