Informatie over de Reconnective Healing®

 "Deze totaal nieuwe vorm van healing, is met niets anders te vergelijken, een nieuwe stap in onze evolutie en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent".
Voor wie is de Reconnective Healing® geschikt?

De reconnective healings zijn voor iedereen geschikt, van jonge kinderen tot op hoge leeftijd, mét of zonder klachten. Tevens is het werkzaam bij dieren! Het kan worden ingezet bij klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Met Reconnective Healing® is het uitdrukkelijk niet de bedoeling traditionele geneeskunde te vervangen maar het heeft alleszins de eigenschap om langzame of pijnlijke genezingsprocessen te verzachten en te versnellen.

Wat kun je van de reconnective healing sessies verwachten?

Veel mensen verwoorden de healing als een toestand van zeer diepe ontspanning, "ver weg zijn", een enorme rust of een soort trance toestand, waarbij je héél dicht bij je Zelf bent. En dat is het precies: je wordt herverbonden ("reconnective" = "herverbindend") met je Zelf. Tijdens de sessie kunnen allerlei lichamelijke reacties worden waargenomen, zoals oog-, hoofd-, arm-, en/of beenbewegingen, kleuren, geuren, warmte en koude golven. De werking gaat nog tot lang ná de sessie door. Voortgaande voordelen die met de tijd sterker worden:

* Het kunnen loslaten van emoties en angsten zonder "er doorheen te moeten"
* Vanuit je ziel weten wat je unieke doel is en twijfels en neiging tot uitstellen opzij zetten
* Het helen van lichamelijke klachten en ongemakken
* Inzicht krijgen in wat wel en niet goed voor je is

Informatie over de reconnective healing sessies:

Tijdens de sessie ligt je comfortabel op mijn massagetafel, de schoenen uit. Je hoeft niet "mee te werken", alleen maar te observeren wat onder je aandacht komt en te ervaren wat er in je lichaam gebeurt, zonder gehecht te zijn aan het resultaat. Het is niet nodig om op een bepaalde manier te ademen, te visualiseren op het beoogde resultaat, te mediteren, in stilte te bidden of mantra's te herhalen. Zie het maar alsof je een onverwacht rustuurtje krijgt! Op deze wijze brengt het Universum, God of Liefde of wélke beschrijving voor jou het meest passend is, je wat je écht nodig hebt, in plaats van wat wij zelf vinden of willen wat we nodig hebben.

* KLEDING:  Draag comfortabele kleding, geschikt voor de tijd van het jaar.
* GEUREN:   Vermijdt vóór de aanvang van een sessie altijd het gebruik van sterk geurende stoffen.
* AFSTANDSHEALING: Uiteraard kan ik de healings ook op afstand geven.
* TIJD: Een Reconnective Healing®-behandeling duurt in totaal ongeveer 1 uur. Daarvan zijn ± 15 minuten gereserveerd voor een vóór- en nagesprek.
* Betaling: De vergoeding per sessie is € 62,00 incl. 21% BTW, bij voorkeur contant. Normaal gesproken worden er 2 tot 3 sessies aanbevolen, incidenteel meer.

Tijdens de sessie ben je afgestemd op een soort "breedband"-frequentie van Energie, Licht en Informatie en in verbinding gebracht met het zg. "nulpunt-veld" van de allesomvattende Liefde van waaruit genezing plaatsvindt. Licht en Informatie wordt uitgewisseld. Vaak zien mensen -prachtige kleuren- Licht tijdens sessies. De frequenties brengen communicatie tot stand tussen de cellen onderling. Reconnectieve healing herstructureert ons DNA, het opent de interactie met ons multidimensionale lichaam en geeft toegang tot regeneratie en healing. Het helpt ons in balans te komen op alle niveau's: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel en een diepere verbinding met onszelf te verkrijgen. Als resultaat van deze verbinding en balans, ontvouwen zich vaak genezingen.

Reconnective Healing® is geen symptoombestrijding van welke ziekte of ongemak dan ook. Niet de ziekte of de kwaal geneest maar de persoon die de KEUS maakt om te genezen. Door in te zien dat genezing betekent dat we ons opnieuw verbinden met de perfectie van het universum, beseffen we dat het universum weet wat we moeten ontvangen en wat we als resultaat daarvan zullen krijgen. Het enige probleem is, dat wat we nódig hebben, niet altijd overeenkomt met wat wij verwachten of willen..... Helingen komen in allerlei soorten. Soms in één ogenblik, soms duurt het langer voordat heling ontstaat en dus bemerkt kan worden.

 


Copyright © 2015. All Rights Reserved.